Csökkentsd a sírások és növeld az alvások idejét!

Babahordozási tanácsadás
a sokat kézbe vágyó babák anyukájának

Ha ismerősek ezek a mondatok, ezek az érzések, ne keseredj el, nem vagy egyedül.  

Van megoldás! 

Egy olyan megoldást tudok javasolni neked, hogy ne is érezd szükségesnek, hogy letedd a babádat!

Az egyéni hordozási tanácsadás során megtanítalak, hogy tudod babahordozóban magadra varázsolni a babádat egyedül, külső segítség nélkül. 

Miért jó, ha hordozod a babádat?

Babának jó a hordozás, mert:

Anyának jó a hordozás mert:

Miért jó, ha tőlem tanulod meg a hordozást?

Általános tudást kapsz a hordozókról

Nem kell napokat, heteket töltened a hordozók megismerésével, kipróbálásával, használatuk megtanulásával. Már akkor tudod használni a saját babahordozódat, amikor tényleg szükséged van rá, nem csak hetekkel később, amikor rájöttél, hogy melyik a nektek való és megtanultad használni.

Időt spórolok neked

mert megspórolom neked azt az időt és energiát, amit a hordozók keresgélésével, megismerésével eltöltenél. Kisbabás anyukaként valószínűleg időből van neked is a legkevesebb.

Információkat adok, átláthatóbbá teszem a hordozás világát

mert ismerem a babahordozó eszközöket és olyan eszközt választunk, ami neked is megfelel minden szempontból. Segítek átlátni a sokféle eszköz közti különbségeket, egyedi tulajdonságokat.

Babahordozó próba lehetőség

mert kipróbálhatsz többféle hordozót: több, mint 30 féle eszköz közül választhatod ki azt, amit szívesen használsz majd.

Lépésről- lépésre tanítom

meg neked a hordozó helyes használatát. Az apró trükköket is megmutatom, amelyektől kényelmes és biztonságos a hordozás. Annyiszor gyakoroljuk a felvételt, ahányszor szükséged van rá.

Biztonságban van a babád

Mert biztos lehetsz benne, hogy megfelelően használod majd a hordozót. Így biztonságban tudhatod a babádat, akkor is, amikor én nem vagyok ott. Nem csak lelkileg, de fizikailag is segíted őt a fejlődésben.

Egészséges hordozás mindkettőtöknek

Garantáltan olyan eszközöket találsz nálam, amelyek támogatják a babák fejlődését, ortopédiailag megfelelő tartást biztosítanak a babának és a szülőnek is kényelmesek.

Pénzt spórolok neked

mert egyrészt nem veszel meg olyan hordozót, amelyik nem megfelelő a te babádnak. Annyira szomorú vagyok, amikor látom a drága hordozót, de nem ideális a babának és nem kényelmes anyának sem.

Támogatást adok

mert bármit kérdezhetsz tőlem a hordozásról, válaszolok rá. Nincs rossz kérdés!

Hordozó kölcsönzés

A hordozókat kipróbálhatod hosszabb távon is a hétköznapokban. Tanácsadás mellé 33% kedvezményt biztosítok az első heti kölcsönzési díjból.

Kedvezménykupont

tudok biztosítani számodra bizonyos hordozókra és hordozási kiegészítőkre, amely szintén pénzt spórol neked.

Könyv kölcsönzés

Most, hogy már hordozni fogod a babádat, maradhat egy kis időd olvasni is 🙂 Könyvtáramból kötődő neveléssel kapcsolatos könyveket kölcsönözhetsz.

+1 segítség számodra

Védőnőként a babával kapcsolatos egyéb kérdéseidre is tudok neked válaszolni.

Az egyéni babahordozási tanácsadás a Te igényeidnek megfelelően alakul a tanácsadás, arról beszélünk, és azt tanuljuk meg, ami Téged érdekel.


Ha még nem tudod mi lenne számotokra a megfelelő hordozóeszköz, de szeretnéd hordozni a babádat, akkor is jelentkezz, hogy megbeszéljük ezt, kipróbáld a különböző hordozóeszközöket, és megtanuld a kiválasztott eszköz használatát.  

Hogy fog zajlani?

– Telefonon, emailben, messengeren felveszed velem a kapcsolatot. Időpontot és helyszínt egyeztetünk

– Kiküldök neked egy kérdőívet, amelyen a legfontosabb információkat megkérdezem rólatok. 

– A megbeszélt időpontban megjelenek a megbeszélt helyszínen. 

– Megtörténik a bemutatkozás és az alapos kézmosás  részemről. (Ez alapvető, mielőtt elkezdődik a tanácsadás.)

-Megbeszéljük milyen eszközt szeretnél, milyen célra, milyen szempontok a legfontosabbak számodra.

Megmutatom a hordozókat, megnézzük melyik milyen tulajdonságokkal bír.

– A kiválasztott hordozókat a segítségemmel felpróbálhatod. Ehhez gyakorlóbabát is biztosítok.   

– Részletesen megbeszéljük milyen pozícióban legyen a baba a hordozóban és miért.

– A próba után megfelelőnek tartott hordozó használatát megtanítom, azaz  lépésről lépésre megmutatom, elmondom, hogy mit hogyan csinálj. Együtt csinálod velem a lépéseket. Ha szükséges, többféle módon mondom el mit csinálj, újra mutatom, amit kell. 

– Ezután megcsináljuk még egyszer. Addig gyakoroljuk, míg úgy érzed, hogy már megy a kötés. 

– Ehhez gyakorlóbabát biztosítok, hogy a babádat ne terheljük.

– Szerencsés viszont, ha a tanácsadás vége felé a saját kisbabáddal is megcsináljuk egyszer a hordozó felvételét. Természetesen továbbra is segítek. 

– Ha kérdéseid merülnek fel a hordozással kapcsolatban, azokra válaszolok

-Amennyiben hordozót szeretnél kölcsönözni, erre is van lehetőséged tanácsadás mellé 33% kedvezménnyel. Részletekről ide kattintva találsz információt. 

Mennyibe kerül a babahordozási tanácsadás?

Többféle lehetőség közül választhatsz, ezért ezen az oldalon tudod megnézni a tanácsadás árait.

Szeretném megkönnyíteni az életemet a hordozással.

Tanácsadásra a
06205954160
telefonszámon jelentkezhetsz be!

Gyakori kérdések

Ha van valamilyen hordozóeszközöd, azt készítsd elő. 

Ha a babád már olyan korban van, készíthetsz olyan játékot neki, amit tud rágni kötés közben. 

Igen, természetesen. A babáknak hosszú ez az idő, amit nálatok töltök. Nyugodtan etesd meg, altasd el, ha szükséges. 

Igen, jöhet apa, nagymama barátnő is, aki vigyáz a babára, amíg tartjuk a tanácsadást. 

Nem baj, így is bátran jelentkezhetsz. Így többfelé kell figyelned, de nem megoldhatatlan a helyzet. Sok családhoz megyek úgy, hogy anya egyedül van otthon a kisbabával. 

Ige, de nem minden esetben. Ha mindketten próbálni szeretnétek, azt tudjuk együtt csinálni. Ha ugyanolyan típusú eszközt szeretnétek tanulni és ugyanoda, akkor tudtok együtt jönni tanácsadásra. Pl: mindketten szövött kendőben szeretnétek elől hordozni. Vagy mindketten csatos hordozóban szeretnétek vinni a babátokat. Vagy nem okoz gondot számodra, hogy pl. már 2 hónapos korban megtanulod, hogyan vedd hátra a babádat a csatosban. Ilyen esetben  egyedileg beszéljük meg az igényeket és a lehetőségeket.  Természetesen így olcsóbb a tanácsadás mindkettőtök számára. 

Bármekkora babával tudsz jelentkezni. Amikor Te már késznek érzed magad a baba hordozására. A babád a születés pillanatától szereti, ha hordozód őt, már az első naptól kezdve hordozható (pl: apának). 

Várandósság alatt is kérhetsz időpontot, de érdemes a tanácsadást a 36-37. hét környékére időzíteni, hogy ne felejtődjenek el az információk, mire megszületik a kisbaba.

Várandósan tudok neked tanítani pocakkötést, meg tudom mutatni az eszközöket, amibe újszülöttet bele tudsz tenni. Meg tudjuk próbálni az eszközöket, meg tudom mutatni a használatát. amit nem tudunk megtenni, hogy élő babával is gyakoroljunk. Szülés után egy mini tanácsadás keretében újra tudjuk ismételni a tanultakat, ha szükséges. 

Általában 1 -2 héten belül tudok időpontot adni. 

Azt javaslom, hogy ebben az esetben is beszéljünk telefonon (06205954160), segítek a döntésben. Nem feltétlenül rábeszélni akarlak a telefonos konzultáció alkalmával, inkább átbeszélni a problémáidat és a lehetőségeidet. Ezek alapján könnyebben látod a saját élethelyzetedet és azt, hogy segítség lehet-e nektek a hordozás.