Egyéni babahordozási tanácsadás
alkalmával az előre megbeszélt időpontban, a neked megfelelő helyszínen találkozunk személyesen, vagy online, (Kecskeméten, Helvécián és környékén). Gyakran a Te otthonodban történik a tanácsadás, hogy ez neked minél kényelmesebb, praktikusabb legyen. Az egyéni babahordozási tanácsadás a Te igényeidnek megfelelően alakul a tanácsadás, arról beszélünk, és azt tanuljuk meg, ami Téged érdekel.

 

Ha még nem tudod mi lenne számotokra a megfelelő hordozóeszköz, de szeretnéd hordozni a babádat, akkor is jelentkezz, hogy megbeszéljük ezt, kipróbáld a különböző hordozóeszközöket, és megtanuld a kiválasztott eszköz használatát.  

A tanulás eszköztől függően kb. 1,5- 2 órát vesz igénybe, melynek során a próbát, és a hordozóeszköz kiválasztását követően lépésről lépésre megtanítom a kiválasztott eszköz használatát, először gyakorlóbabával, majd saját babádat is megpróbálhatod magadra venni, melyben természetesen továbbra is segítek. 

Icaro Mendes fotója a Pexels oldaláról

Ez az időtartam általában hosszú a babáknak, ezért ha szükségesnek látod nyugodtan pelenkázz, etess, szoptass, altass, hogy a babád jól érezze magát.

Ha további kérdésed van, az elérhetőségeim valamelyikén keress meg, amelyet a kapcsolat menüpont alatt találsz. A tanácsadás áráról itt találsz információt.