A jelenlegi helyzetben mielőtt elindulnál klubba, érdeklődj nálam, hogy mikor lesz a következő összejövetel.

A klubfoglalkozások  minden hónap második és negyedik péntekén 9-11-ig  vannak a Szentcsalád Plébánián ( Kecskemét, Irínyi u. 62). 

Életkép a hordozós Klubból
Időbeosztás: 9.00-9.30: ingyenes hordozóeszköz próba
9.30-10.30: beszélgetés az aktuális témáról 
10.30-11.00: ingyenes hordozóeszköz próba
Cím: Szentcsalád Plébánia Irínyi u. 62. Parkoló az épület előtt.  Az emeleti teremben tarjuk a találkozót. Az ajtónál a 9-es gombbal kell csengetni, ezután nyitjuk az ajtót (ez ki van írva a bejárati ajtóra is). A feljáró akadálymentesített. Babakocsival az épületbe be szabad jönni, a lépcső aljánál lehet tárolni a találkozó ideje alatt. A részvétel ingyenes, de aki tud 100-200 Ft-os adománnyal hozzájárulhat a templom fenntartásához, amit a vízért, világításért, fűtésért cserébe adunk (és azért, hogy helyet adnak a klubnak, és tudunk találkozni egymással)
Miben tudunk a hordozási tanácsadás alkalmával segíteni?
Ilyenkor lehet beszélgetni kötésekről, eszközökről, és bármilyen hordozással kapcsolatos kérdésről. Lehetőség van többféle hordozóeszköz kipróbálására, annak érdekében, hogy megérezzétek milyen érzés hordozni, és milyen a különböző eszközökben hordozni. Ha már hordozol tudunk pontosítani a kötéseden egy-egy technikai részlettel. 
rugalmas kendő próba

A klubban egyénre szabott tanácsadásra, kötés tanítására, hordozóeszközök pontos használatnak tanítására, beállítására nincs mód, mert több család érkezik a klubba, emiatt megoszlik a figyelem, és az idő rövid, hogy minden apróságnak tűnő, de a kényelmes és biztonságos hordozást befolyásoló részletre kitérjünk. Ezekre egyéni tanácsadás keretében van mód, ami nyugodt körülmények között, kb 1,5- 2 órás időtartamban, a család igényeinek megfelelően zajlik. (Elérhetőség: kapcsolat menü alatt

Nem kell pontosan érkezni és addig maradtok, ameddig tudtok. A klubban a babádat szoptatni, etetni, pelenkázni bármikor lehet.
Kérünk benneteket, hogy csak egészséges gyerekekkel gyertek, vigyázzunk egymásra.  
Ha további kérdés merül fel a lenti telefonszámon, vagy messengeren ( Mária Lipcseiné Tolvaj) lehet információt kérni.

Várunk minden hordozás iránt érdeklődő anyát, apát, babát, nagymamát.

Hordozóeszközök várják a babákat

Lipcseiné Tolvaj Mária babahordozási tanácsadó, védőnő 20/5954160