Új Manduca XT hordozó érkezett hozzám a képen látható kék színben.  Nagyon klassz hordozó, szuper kényelmes, mint ahogy azt a Manducától már megszokhattuk 🙂  A Manduca XT hordozó már Kecskeméten is elérhető: 5% kedvezmény vásárlásra , kölcsönzés is működik, akár postázással is. Nagyon bevált, kényelmes hordozó, pici kortól a hordozós kor végéig.  

Részletes leírás, próba utáni saját vélemény: 

Szuper, hogy állítható a terpesze, ezért már egész pici babára is szépen rá lehet állítani, de emellett nagyobb totyogó számára is alkalmas. 3 méretben állítható a hátrész magassága. A vállpánt is 3 helyen állítható, alacsonyabb, magasabb emberekre is rá lehet állítani.  A terpesze 50 cm-ig bővíthető.  

A Manduca XT pántjai kényelmesek, nagyon jó a súlyelosztása, vállra, és derékra is terhel, viszont a derekat komfortosan megtámasztja. Ha derékfájós vagy, érdemes kipróbálni ezt a hordozót!

A babádat beleteheted elől, csípőn és háton hordozva egyaránt. 

Az alvócsuklyát feltekerve, és begombolva kiváló tarkótámaszt lehet biztosítani a babának. 

Az anyaga biopamut, mert nem mindegy mi érintkezik a babád bőrével, és mit rágcsál, mikor a hátadon van. 

 

Izgalommal vártam ezt a hordozót, mert a Manduca First hordozóval már jó tapasztalataim voltak, nagyon kíváncsi voltam az újításokra, amit a Manduca cég fejlesztett. Mi a 2 éves fiammal próbáltuk ki, nagyon jól tart, kényelmes, és még bőven van benne állítási lehetőség a terpeszénél, szóval valóban használható a hordozós kor végéig. A kisfiam is úgy nyilatkozott, hogy kényelmes neki, nem nagyon akarta, hogy levegyem  a hátamról 🙂 

2 hónapos volt a legkisebb baba, akit beletettem, tökéletesen állt rajta  a hordozó (Azóta is ilyet használnak.)

Még a nyáron érkezett hozzám, azóta folyamatosan kölcsönzés alatt van. 

Vásárlás és kölcsönzés módja

Ha szeretnéd kipróbálni a Manduca XT -t, keress bátran az elérhetőségeimen,szívesen segítek. A Manduca XT-t kölcsönzés esetén személyesen,vagy akár postázással is el tudom juttatni hozzád.  Kölcsönzés ről részletesebben is tudsz tájékozódni ezen a linken

De ha meg szeretnéd vásárolni a Manduca First, vagy Manduca XT hordozót, 5% kedvezmény t tudsz  igénybe venni az alábbi kuponkóddal, ide kattintva a mamamibolt honlapján.

Kuponkód: B4NP5L7B

Ha a mamamibolt oldal frissíti magát, kérlek lépj be újra a fenti link segítségével. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.