Találkozzunk online hordozási tanácsadás keretében! Hívj, hogy segíthessek!

Hogy a Te babád is megtapasztalja a hordozás élményét!

A koronavírus járvány hozta az új lehetőséget, hogy a személyes találkozás mellett kialakításra került az online tanácsadás lehetősége. 

A tanácsadás során valamelyik online platformon „találkozunk”: zoom, skye, messenger- amelyik neked is megfelelő. 

1 alkalmas online hordozási tanácsadás:  A meglévő hordozóeszközöd használatát mutatom meg, és tanítom meg számodra az online térben. Itt sajnos nincs lehetőség arra, hogy gyakorlóbabával tanulj, ezért először én mutatom meg és magyarázom el  részletesen  hogyan kösd magadra a babádat a hordozóban. ekkor Te még csak figyelsz, majd ezek után újra lépésről lépésre elmondom/ mutatom a hordozó felvételét, hogy otthon te is velem együtt tudj haladni a kisbabáddal. 

2 alkalmas online hordozási tanácsadás: Ebben az esetben 2x „találkozunk”. Első alkalommal megbeszéljük milyen hordozót szeretnél, többféle szempontot figyelembe véve a hordozó kiválasztásánál, majd részletesen bemutatom azokat az eszközöket, amelyek szimpatikusak neked. Szűkítjük a kört 1-2 eszközre. A kiválasztott 1 db hordozóeszközt eljuttatom hozzád valamilyen formában.Amikor a hordozó nálad van,újabb időpontot beszélünk meg, amikor az 1 alkalmas hordozási tanácsadásnál leírtaknak megfelelően megtanítom a hordozó használatát.

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az 1 db hordozóeszköz kölcsönzési díját 1 hétre. A vissza postázás költsége téged terhel.  A hordozó postázása előtt 10000ft kauciót kérek, amely visszajár, ha visszakapom a hordozót. Több eszköz kölcsönzésére, vagy hosszabb időtartamú kölcsönzésre is van lehetőség, ennek a költsége az árak menüpont alatt megtalálható! 

A tanácsadások árairól itt tájékozódhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.